tiranabook

Shih Ofertat

Orhan Pamuk

Ky shkrimtar turk, nobelist është botuar në gjuhën shqipe nën kujdesin e shtëpisë botuese  “Skanderbeg Books” gati në të shumtën e veprës së tij.                                     
Me përkushtimin e tij letrar dhe cilësinë e lartë artistike, i ka mundësuar lexuesit të përbotshëm  dhe atij shqiptar njohjen e një kulture të madhe.

Franz Kafka    

Franz Kafka është shkrimtar austriak, mbahet njëri nga shkrimtarët më të mëdhenj të shekullit të 20-të, por ka qenë edhe njëri nga njerëzit më të pandjeshëm të shekullit,  njëri nga më të patjetërsuarit e më të çuditshmit e shekullit.

×
Shopping cart close