Mendimi juaj mbi shërbimin tonë është shumë i rëndësishëm!

Vetëm nëpërmjet mendimit tuaj të sinqert
ne do mund të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm!

Mbi çdo porosi të kryer online por edhe në dyqan do donim të dëgjonim vlerësimet dhe sygjerimet tuaja.

Adresa:
Pranë Sheshi Wilson
Rruga Abdyl Frashëri
Tiranë – Shqipëri

Orët e Punës:
E Hënë – E Shtunë
9:00 – 21:00
E Diel
9:00 – 14:00
15:00 – 21:00

Kontakt:
p. +355 68 30 32 257
e. info@tiranabook.al

Na ndiqni në mediat sociale

    Informacioni Juaj

    Informacion mbi Porosinë