Transporti

transport
me korrier
brenda
24 orëve!

Tiranabook ju ofron transport të drejtpërdrejt në adresen tuaj në kohë rekord brenda 24 orëve në Tiranë dhe dërgesa të gjurmuara brenda Shqipërisë
për 2-3 ditë nëpërmjet Postës Shqiptare.

Tiranë (Brenda Unazës)

Tiranë (Jashtë Unazës)

Qytetet e Tjera

Kosovë

1-4 Produkte

100 Lek

200 Lek

300 Lek

950 Lek

5+ Produkte

Falas

Falas

Falas

Falas

Koha

24-48 Orë

24-48 Orë

48-72 Orë

72 Orë


Adresa:
Pranë Sheshi Wilson
Rruga Abdyl Frashëri
Tiranë – Shqipëri

Orët e Punës:
E Hënë – E Shtunë
9:00 – 21:00

E Diel
9:00 – 14:00
15:00 – 21:00

Kontakt
p. +355 68 30 32 257
e. info@tiranabook.al