0

Sekreti i Parisit

1,500L

“Sekreti i Parisit” është një histori zemërthyese, ngjarjet e të cilit zhvillohen në Parisin e luftës dhe të modës së lartë, në Angli dhe në Australi. Një sagë tronditëse dashurie, dhe mistere të mëdha përfshin “Sekreti i Parisit”. I ndërtuar në dy periudha kohore të ndryshme, ky roman zbulon një sekret të madh të personazheve të jashtëzakonshëm, ngjarje të mëdha të luftës, si edhe të modes pas mbarimit të luftës. “Sekreti i Parisit është një tekst i mrekullueshëm, i shkruar me një stil të shkëlqyer dhe përcjell thellësi emocionale. Është një trashëgimi e vyer e kohës, për një dashuri të humbur, dhe apologji për një miqësi e cila zgjat gjatë gjithë jetës.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928063298

Nr i faqeve: 644

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!