0

E pazbutura

1,300L

Për shumë vjet, autorja që renditej në listat e librave shumë të shitur sipas gazetës “New York Times”, i ndrydhi pakënaqësitë e saj. Pastaj, një ditë, në një konferencë, i zuri syri një grua dhe në kokë i vërshuan këto fjalë: ja tek është!Fillimisht Glenoni hamendësoi se fjalët erdhën nga jashtë, por shpejt kuptoi se i buruan së brendshmi. Ky ishte zëri që ajo kishte groposur për dekada me radhë përmes veseve dhe kornizimit social. Glenoni vendosi të distancohej nga pritshmëritë e shoqërisë kundrejt saj dhe të donte vetveten, tanimë të çliruar nga kafazi.Sa i fortë, aq edhe i brishtë, libri “E pazbutura” është njëherazi një memoar intim dhe një thirrje guximshkundëse dhe zgjuese për të treguar se çfarë mund të ndodhë, kur dalim nga kafazet tona dhe themi: kjo jam unë!Disa libra të zbresin me këmbë në tokë, disa të vjedhin zemrën. “E pazbutura” i bën të dyja.Zgjohu! Duaje VETEN!—Brenè Brown

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928338242

Nr i faqeve: 303

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!