0

Misteri i mjegulles

900L

Shkrimtari i njohur Fatos Kongoli vjen me një roman të ri për të pasionuarit pas rrëfimit të tij, – kësaj radhe me një roman të zhanrit mister., hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese Toena

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928348807

Nr i faqeve: 152

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!