0

Gjithmone ti, Rilei

1,000L

Rilei Taneri ka një mik të veçantë, më të mirin që mund të dëshirojë çdo vajzë. Kleiton Prestoni është mbështetje e madhe për të; besnik, i ndershëm, i besueshëm, i sjellshëm e i kujdesshëm. Është dhe djali më i pëlqyer i shkollës, por ata të dy gjithmonë kanë pasur marrëdhënie të drejtpërdrejta e të afrueshme, miqësi të pastër, pa ndërlikime dashurore.Rilei u largua për një muaj me pushime dhe gjërat mes tyre duket se ndryshuan dhe gjendja bëhet përherë e më e çuditshme. Rilei nisi ta shohë ndryshe, jo thjesht si shoqe. Dhe si të mos mjaftonte kjo, për ta ndërlikuar edhe më tepër marrëdhënien mes tyre, hyn në mes edhe armiku numër një i Kleitonit: një rival që kohët e fundit qe interesuar shumë për Rilein…

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928001738

Nr i faqeve: 474

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!