0

Shtegu i kripes

1,000L

Vetëm pak ditë pasi Rejnor Uin mësoi se Mothi,burri i saj që prej tridhjetë e dy vjetësh, ishte përfundimisht i sëmurë,ata humbën shtëpinë dhe gjithcka kishin. Të mbetur trok e cik,nuk e vonuan shumë dhe vendosën menjëherë të përshkonin me këmbë shtegun Bregdetar Jugperëndimor,një distancë prej 1000 km,nga Somerseti në Dorset nëpërmjet Kornuellit dhe Devonit.Duke jetuar nën qiell të hapur dhe të lirë,në mëshirë të detit dhe qiellit,ata zbulojnë një menyrë të re ekzistence. Por cfarë i pret ata në fund të udhëtimit?

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928341143

Nr i faqeve: 342

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!