0

Zhvillime Urbane: Tradita dhe Risi -Rasti i Kamzes

1,200L

Në këtë libër trajtohet farefisnia në zonat paraurbane.Lëvizjet e mëdha demografike në Shqipëri pas vitit 1990 u shoqëruan me ndryshimin e vendbanimit të 3/4-tave të popullsisë për të zgjeruar periferitë e qyteteve të mëdha, por më së shumti Tiranës dhe Durrësit. Një prej zonave më tipike ku u vendosën banorët e rinj është Kamza. Ndryshimi i venbanimit nuk do të thotë ndryshim i menjëhershëm kulturor dhe shkëputje e prerë me të shkuarën. Ky studim synon të krahasoje dhe analizojë përvijimin ose jo të lidhjeve farefisnore të banorëve të ardhur…

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9781565812314

Nr i faqeve: 443

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!