0

Shkelmi i fillimit te lojes

700L

Aventurat, sfidat dhe ëndrrat e tetë adoleshentëve që kanë një pasion të madh: futbollin! Kur Gaston Shampinjoni, ish-futbollist i kombëtares franceze, sheh Tomin të zhonglojë në oborrin e shtëpisë, e kupton menjëherë që djali ka stofin e kampionit dhe që… më në fund mund të realizojë ëndrrën e tij: të themelojë një skuadër ku të mund të luajnë të gjithë. Duke u argëtuar, natyrisht!

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928361103

Nr i faqeve: 156

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!