0

Sekreti me i madh-The greatest secret

1,500L

Nuk e kemi pare te verteten per qindra vjet, sepse nuk kemi pare ate qe kishim perpara syve. Jemi hutuar nga problemet tona, nga dramat e jetes sone, nga ngjarjet e jashtme, dhe na ka shpetuar zbulimi me i madh qe mund te benim dhe qe ishte mu para nesh. Nje zbulim qe mund te na beje te reshtim se vuajturi dhe te na jape gezim dhe lumturi jetegjate. Cdo pyetje do te kete nje pergjigje, cdo deshire do te plotesohet. Nuk do te duhet me te kesh frike, nuk do te te duhet me te vuash. Ky eshte zbulimi me i madh i jetes sate. Ky eshte fati yt.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789994306718

Nr i faqeve: 258

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!