0

Greenlights – Arti i te vrapuarit ne disheze

1,400L

Xhungla meriton respect. ÇFARË BESOJ UNË? Unë besoj se më shumë na vlen të përpiqemi të zbulojmë një formulë për shpëtimin e botës, sesa të merremi me zgjidhjen e një problemi matematikor. Mendoj se në shkollë duhet të mësojmë se si të shpëtojmë prapanicën. Mendoj se duhet të frymëzohemi nga lëvizje, si: “Greenpeace”, “Human Rights”, “Anti-Nuclear” etj. Une besoj ende ne dashuri dhe ne harmoni. Bota është një lagje e madhe, me kopshte ku të gjithë ne banorët jemi fqinjë të mire.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928338204

Nr i faqeve: 324

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!