0

Një arush me emrin Padington

800L

Një arush me emrin Padington Prej më shumë se gjashtëdhjetë vjetësh, historitë e arushit Padington i kanë mrekulluar fëmijët anembanë botës. Arushi Padington ka marrë rrugën e udhëtuar nga Peruja e Terrtë deri në çastin kur u takua me pjesëtarët e familjes Braun në stacionin e trenit, të quajtur Padington. Qysh nga ajo ditë jeta e tyre do të ndryshonte një herë e përgjithmonë… pasi edhe gjërat më të rëndomta të jetës u bënë të jashtëzakonshme dhe të gjitha këto, falë arushit të pazakontë, Padington. Certifikuar për sigurinë nga BE

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928349460

Nr i faqeve: 152

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!