Availability: In Stock

Vellai veshkaushit

SKU: 06642

600L

Autori shume i njohur i letersise per femije prezantohet ne kete vellim me nje tufe perrallash shume te bukura,disa prej te cilave jane te pershtatura.Njohja e mire e psilokogjise per femije dhe gjuha e pasur i ftojne fëmijët ta lexojnë librin dhe të gjejnë mesazhe interesante në këtë mori përrallash.

Përshkrim

Autori shume i njohur i letersise per femije prezantohet ne kete vellim me nje tufe perrallash shume te bukura,disa prej te cilave jane te pershtatura.Njohja e mire e psilokogjise per femije dhe gjuha e pasur i ftojne fëmijët ta lexojnë librin dhe të gjejnë mesazhe interesante në këtë mori përrallash.