0

Kopshti nen driten e henes

1,300L

Corina Bomann eshte konkurrente dinjtoze per nga stili dhe fama e saj me Lucinda Riley persa i perket sagave te saj fantastike. Lexuesi shqiptar e njeh ate permes romanit Kopshti nen driten e henes, vepren e cila e beri tejet te suksesshme ne tregun amerikan kete autore te njohur gjermane.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928338259

Nr i faqeve: 328

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!