0

Gjithçka perfekte tek ti

1,200L

A mundet një histori dashurie që nis në mënyrë të përsosur, t’i mbijetojë uraganëve që godasin dy njerëz të papërsosur?E shkuara: Kuini nuk e kishte imagjinuar kurrë se do ta gjente dashurinë e jetës përpara derës së të fejuarit të saj.
Një vit pas ndarjes nga partnerët respektivë, Kuini dhe Grahami kanë një lidhje të përsosur, që duket sikur jua ka sjellë fati në derë.E tashmja: Shtatë vjet më pas, lidhja e përsosur kërcënohet nga papërsosmëritë e
tyre; kujtimet, gabimet dhe ëndrrat që thurën ndër vite, po i shkatërrojnë. E vetmja që
mund ta shpëtojë atë martesë, është pikërisht ajo që i çoi në pikën pa kthim.I mbushur me emocione të forta, përballje në çift, nga ato që i kalojnë të gjithë,por pakkush guxon t’i tregojë, romani “Gjithçka perfekte tek ti” pati sukses të menjëhershëm në tregun botëror. Një histori shumë prekëse, që na kujton se fuqia e
pashtershme e dashurisë është rruga e vetme.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928338075

Nr i faqeve: 278

Ruaje
Ruaje

Përshkrim

A mundet një histori dashurie që nis në mënyrë të përsosur, t’i mbijetojë uraganëve që godasin dy njerëz të papërsosur?E shkuara: Kuini nuk e kishte imagjinuar kurrë se do ta gjente dashurinë e jetës përpara derës së të fejuarit të saj.
Një vit pas ndarjes nga partnerët respektivë, Kuini dhe Grahami kanë një lidhje të përsosur, që duket sikur jua ka sjellë fati në derë.E tashmja: Shtatë vjet më pas, lidhja e përsosur kërcënohet nga papërsosmëritë e
tyre; kujtimet, gabimet dhe ëndrrat që thurën ndër vite, po i shkatërrojnë. E vetmja që
mund ta shpëtojë atë martesë, është pikërisht ajo që i çoi në pikën pa kthim.I mbushur me emocione të forta, përballje në çift, nga ato që i kalojnë të gjithë,por pakkush guxon t’i tregojë, romani “Gjithçka perfekte tek ti” pati sukses të menjëhershëm në tregun botëror. Një histori shumë prekëse, që na kujton se fuqia e
pashtershme e dashurisë është rruga e vetme.

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!