0

Tili

1,500L

Modern,joshes,me nje gjuhe te fuqishme:nje roman i madh per nje figure legjendare dhe nje bote qe gjendet ne hendek. Til Eulenshpigel-endacak,gaztor dhe provokator-ulind ne fillim te shekullit te 17-te,si biri i nje mullixhiu.I ati,nje magjistar dhe eksplorues i te fshehtave te botes, u gjend ne konflikt me kishen,e cila e denoi me varje dhe e dogji.Tilit i duhet te arratiset,shoqeruar nga Nela,vajza e bukepjekesit.Ne nrrugetimet e tyre te rrezikshme,qe femije e derisa rriten si akrobate shetites,permes gjithe vendit te shkaterruar nga lufterat fetare,ata takojne shume njerez te vegjel dhe disa te ashtuquajtur te medhenj.Dhe ne qender te te gjitha ngjarjeve eshte Tili,gaztori enigmatik,i cili nje dite prej ditesh vendosi te mos vdese kurre…

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928327383

Nr i faqeve: 480

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!