0

Vigjilja e Krishtlindjes

700L

Kjo seri permbledh vepra perfaqesuese te dhjete shkrimtareve te njohur te letersise kineze per femije,disa prej te cileve jane nominuar per Cmimin Hans Christian Andersen. Te gjitha veprat e tyre jane perralla dhe histori per femije kineze.Ka marrdhenie midis dashurise dhe lumturise,realitetit dhe fantazise,njerezve dhe natyres.Ne keto vepra,cdo femije do te gjeje historine e vet,e cila do t’i rrefeje se si perballet me veshtiresi,si t’i coje perpara endrrat dhe te kaperceje telashet qe mund te hase ndersa rritet.Duke lexuar keto histori te mprehta dhe te gjalla,do te kuptoni femijet kineze dhe boten e tyre te fantazise.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928292872

Nr i faqeve: 206

Ruaje
Ruaje

Përshkrim

Kjo seri permbledh vepra perfaqesuese te dhjete shkrimtareve te njohur te letersise kineze per femije,disa prej te cileve jane nominuar per Cmimin Hans Christian Andersen. Te gjitha veprat e tyre jane perralla dhe histori per femije kineze.Ka marrdhenie midis dashurise dhe lumturise,realitetit dhe fantazise,njerezve dhe natyres.Ne keto vepra,cdo femije do te gjeje historine e vet,e cila do t’i rrefeje se si perballet me veshtiresi,si t’i coje perpara endrrat dhe te kaperceje telashet qe mund te hase ndersa rritet.Duke lexuar keto histori te mprehta dhe te gjalla,do te kuptoni femijet kineze dhe boten e tyre te fantazise.

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!