Availability: In Stock

Bisha e pallatit mbreteror

SKU: 06637

1,500L

Princ Alfredi – një djalë shëndetlig i dhënë pas librave – nuk ka dalë kurrë nga muret e sigurta të pallatit mbretëror. Por tani në Bakingam po ngjasin gjëra të çuditshme dhe jeta e Alfredit nuk do të jetë më e njëjta.

Përshkrim

Princ Alfredi – një djalë shëndetlig i dhënë pas librave – nuk ka dalë kurrë nga muret e sigurta të pallatit mbretëror. Por tani në Bakingam po ngjasin gjëra të çuditshme dhe jeta e Alfredit nuk do të jetë më e njëjta.