Availability: In Stock

Te lire

Autor: Ian Bremmer
SKU: 10003

1,200L

Lea Ypi, profesoresha e Teorisë Politike në London School of Economics, sjell perceptimin prej fëmije të Shqipërisë së rrënuar në komunizëm dhe në përpjekjet e saj drejt lirisë në post-komunizëm. Ky roman ka qenë një befasi e madhe pasi po botohet në 15 gjuhë të ndryshme të botës dhe së fundi është përgatitur nga anglishtja në shqip nga shtëpia botuese Dudaj

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

300

Shtëpia botuese

Shkrimtarët