0

Lepuri kthehet

1,500L

Eshte viti 1969 dhe kohet po ndryshojne. Amerika do te ule njeriun e pare ne Hene, Lufta e Vietnamit eshte ne kulmin e saj dhe tensioni eshte ne rritje. Jeta nuk eshte aq e thjeshte sa dikur, te pakten jo per “Lepur” Engstremin…

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928356529

Nr i faqeve: 496

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!