0

Premtimi

700L

Pak nga pak imagjinata i komandon kujtimet dhe e çliron nga skllavëria e realitetit: lufta për mbijetesë i lejon të përdorë çdolloj strategjie rrëfimtare, çdo risi të cilën vetëm stili i sigurt dhe gjithmonë i frymëzuar i Silvina Ocampos, mund ta përballojë.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928366221

Nr i faqeve: 120

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!