0

Pluralizmi shqiptar dhe sigurimi i shtetit

1,000L

Në libër hidhet sadopak dritëpër disa nga episodet më interesante të SSH pas viteve ’80-të, ngjarjet e pluralizmit shqiptar, shkaqet politike që ndikuan në shpejtimin e ndryshimeve historike, nxitjen dhe organizimet nga shërbimet sekrete të huaja, rrethi vicioz që u krijua nga politika shqiptare, skenarët që përgatiteshin kundër Shqipërisë dhe momente të tjera që lexuesit do t’i interesonin. Gjithashtu, do të jepen me ngjyra sa më realiste edhe protagonistët e këtyre ndryshimeve, edhe politikanët që qenë aktorë të këtyre ndryshimeve politike, ekuilibrin, hutimin apo hipokrizinë e Ramiz Alisë si dhe për dy liderët e politikës pluraliste shqiptare Sali Berisha dhe Fatos Nano e të tjerë që i shaluan pas.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928047137

Nr i faqeve: 265

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!