0

Parfumi te njeh

1,000L

Cristina Caboni u bën një dhuratë lexuesve, duke iu rikthyer protagonistes dhe magjisë së romanit të saj të parë, Rruga e parfumeve, që e bëri aq të njohur në skenën letrare italiane. Pas kaq vitesh, Elena Rosini vazhdon të jetojë në zemrat e lexuesve. Tani ajo është sërish mes nesh nëpër rrugicat e Parisit, peizazhet e Firences dhe destinacionet e reja të udhëtimit të saj. Përkrah ka miq të vjetër e të rinj, por mbi të gjitha parfumet, që kanë aq shumë për të na thënë e mësuar.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928366207

Nr i faqeve: 280

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!