Availability: In Stock

Lepur, vrapo

Autor: John Updike
SKU: 09874

1,000L

“Lepur, vrapo” është romani i parë i tetralogjisë së Lepurit, që përcaktoi vendin e John Updike si një prej autorëve më të rëndësishëm amerikanë. Autori u vlerësua me çmimin Pulitzer për dy romanet vijuese, “Lepuri është i pasur” dhe “Lepuri prehet”.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

356

Shtëpia botuese