0

Ish-avokati

1,400L

Pikerisht mengjesin e nje te hene trupat e gjykatesit Fosit dhe te sekretares se re gjenden ne bodrumin e shtepizes se tij buze liqenit. Perbri kufomave, nje kasaforte e hapur dhe e boshatisur. Ndersa hetimi i FBI-se ka mbetur ne vend, dikush meton se ka dijeni per ate qe ka ndodhur. Quhet Malkolm Banister dhe eshte nje avokat me ngjyre me origjine nga Virxhinia: per te qene te sakte nje ish-avokat, i perjashtuar nga urdhri i avokatise per shkak te perfshirjes ne nje skeme te larjes se parave, ndonese eshte deklaruar gjithnje i pafajshem.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789994306657

Nr i faqeve: 358

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!