Availability: In Stock

Hetuesi

SKU: 10226

1,400L

Romani për nënën arrin e bëhet kështu një rrëfim autopoetik, por edhe një histori për vendin dhe njerëzit që nuk janë më në jetë. Pa asnjë dyshim, ky është edhe libri më i mirë i Velikić-it deri tani.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

304

Shtëpia botuese

Shkrimtarët