0

Heshtja e ultësirave

900L

Ultesirat jane nje vend shume i madh,i banuar nga pronarë pasur tokash, obsesioni kryesor cilëve, mesa duket, është ruajtja historisë duke ‘formësuar nga ditët pazakonta që peizazh rrafshët paanë, substancën e mitit. Një regjisor i talentuar, arrin regjistrojë aspekte të trashëgimisë së këtyre fushëtirave, duke zbuluar simbole, histori shëmbëlltyra qëllimet shpirtërore, politike kulturore; edhe patriarkia ashpër botës tyre është disi iluzore.” Thellësisht misterioz, por bazuar në detaje të prekshme, përditshme, është mrekulli alkimike, që kthen vizionin në rrëfim kulluar. Romani ‘Ultësirat mahnitëse e letërsisë që shkruhet sot kudo, çdo gjuhë.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928323248

Nr i faqeve: 136

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!