0

Gratë e padukshme

1,400L

Nga politikat publike te hulumtimet mjekësore, teknologjia, vendet e punës e mediat, Gratë e padukshme zbulon se si në një botë të ndërtuar për dhe nga burrat, jemi duke e injoruar në mënyrë sistematike gjysmën e popullsisë, shpesh me pasoja katastrofike. Caroline Criado Perez sjell për herë të parë të sintetizuara një rrjet studimesh, rrëfimesh e hulumtimesh nga e gjithë bota, që ilustrojnë mënyrat e fshehura se si gratë janë lënë në harresë dhe ndikimin e thellë që kjo gjë ka te të gjithë.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789951817134

Nr i faqeve: 456

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!