0

Dublineska

1,200L

Nje roman befasues, qe sjell nje perceptim brilant per boten permes artit, – shkruar me mjeshtri te rralle, fale perdorimit te regjistrave te ndryshme te ironise. Ky roman perkthehet nga gjitha origjinale nga Erion Karabolli dhe hidhet ne qarkullim nga shtepia botuese Arka e Noes.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928468635

Nr i faqeve: 296

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!