0

Dita e pare e jetes sime

1,000L

Një burrë, dy gra dhe një vogëlush, të bindur se kanë prekur fundin,takojnë një personazh misterioz që u dhuron shtatë ditë për të zbuluar se si do të ishte bota pa ta. Dhe, nëse është e mundur t’I bëjë të dashurohen përsëri pas jetës. Bota është një vend kapitës, ku ndihesh I lodhur thjesht edhe duke jetuar,se nuk arrin të duash mjaftueshëm,nuk jep mjaftueshëm, e as nuk ke mjaftueshëm…

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789994306329

Nr i faqeve: 289

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!