Availability: In Stock

Bibla prej argjile

Autor: Julia Navarro
SKU: 10307

1,600L

Autorja bestseller edhe në Shqipëri, Julia Navarro, vjen me një roman të ri, “Bibla prej argjile”, përkthyer nga Ornela Islami dhe botuar nga Dituria

Kategoria: ,

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

656

Shtëpia botuese

Shkrimtarët