Availability: In Stock

1q84

SKU: 10295

1,600L

“1q84” është një rrëfim që të deh, që luan me elementet dystopike të rimarra nga “1984” i Orwell-it, ku Q simbolizon pyetjet e së përditshmes sonë së beftë dhe domethënëse.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

400

Shtëpia botuese

Shkrimtarët