0

Vellai i vogel

800L

Nje vajze e vogel largohet fshehurazi nga shetpia kur ne jete vjen vellai i saj. Ajo eshte e sigurt se prinderit duan ta zevendesojne ate. Eshte vjeshte dhe ajri ka nisur te ftohet. Megjithate, vogelushja vendos te fshihet tek nje peme e madhe lisi, ku mendon se do te qendroje pergjithnje. Ne pemen e lisit, ajo zbulon, qe aty lart nuk eshte vetem.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928084798

Nr i faqeve: 44

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!