0

Vajza pa fytyre

1,400L

Asnje shkak te arsyeshem,asnje arme krimi. Rasti ideal per ta perfshire Herri Holin ne nje hetim me zhvillime te papritura.Qyteti i Oslos eshte kredhur ne nje shtrese te trashe debore dhe te gjithe, si cdo vit, presin me padurim Krishtlindjen. Ushtria e shpetimit punon me ritem te larte per te mbledhur fonde per narkomanet, refugjatet dhe te pastrehet, ndersa qytetaret bujare nxitojne te bejne dhurime per t’u ndier ne paqe me ndergjegjen. Vetem Herri Holi nuk e ve re kete “vershim” miresie qe e rrethon:mendja i punon ethshem, si gjithnje, tek uiski. Por, kur gjate nje koncerti bamiresie, nje anetar i Ushtrise se Shpetimit ekzekutohet ne mes te turmes, komisari vendos te merret me hetimin. Dhe ne gjurmet e nje vrasjeje te paskrupullt, edhe kete here Herri Holi do te zhytet ne skutat me te erreta dhe me befasuese te shpirtit njerezor.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789994306534

Nr i faqeve: 530

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!