Availability: In Stock

Vajza në dritare

SKU: 09965

1,000L

Në këtë libër si gjithmonë do t’ju tregoj histori të vërtetë.Kjo është historia e dashurisë së një fëmije të varfër dhe Vajzës në Dritare e cila jetoi gjithnjë në luks por fati I saj ishte shkruar keq që në fillim.

Kategoria: ,