0

Shëët, mos zgjojmë kafshët e pyllit

700L

Libri “Shëët, mos zgjojmë kafshët e pyllit” është pjesë e serisë “Shëët, mos zgjojmë…”. Ky libër është pajisur me kapakë që hapen. Në pyll të gjithë flenë. Të gjithë vërtet? Vogëlushët çapkënë që janë brenda librit, u bëjnë bisht prindërve dhe ata as që i vënë re, se ia kanë marrë me gjumë. Por të vegjlit tanë, ketrushët, lepurushët, zogjtë, fulterëzat, dhelprat e vockla dhe drenushët nuk i zë gjumi menjëherë. Po mirë, çfarë bëjnë atëherë? Shfletoni librin dhe hapni kapakët, që ta mësoni.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928349187

Nr i faqeve: 15

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!