0

Renia e Perendimit

1,500L

Vjen me ne fund ne gjuhen shqipe nje nga veprat me te shquara te mendimit boteror te dy shekujve te fundit, shkruar nga Oswald Spengler.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928183644

Nr i faqeve: 580

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!