0

Planeti i 12-te

1,200L

E tërë sëra e “Kronikave të Tokës” bazohet në parimin se mitologjia është hambari i kujtimeve të lashta, se Bibla duhet lexuar fjalë për fjalë si dokument historiko-shkencor, dhe se qytetërimet e lashta ishin produkt i njohurive të sjella në Tokë nga Nefilimët – ata që Ranë dhe Anunnakit – të ardhurit nga Qielli në Tokë.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928063021

Nr i faqeve: 464

Ruaje
Ruaje

Përshkrim

E tërë sëra e “Kronikave të Tokës” bazohet në parimin se mitologjia është hambari i kujtimeve të lashta, se Bibla duhet lexuar fjalë për fjalë si dokument historiko-shkencor, dhe se qytetërimet e lashta ishin produkt i njohurive të sjella në Tokë nga Nefilimët – ata që Ranë dhe Anunnakit – të ardhurit nga Qielli në Tokë.

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!