Availability: In Stock

Përmbytja 1

SKU: 10299

1,800L

Përmbytja është një nga tri romanet historike që përbejnë trilogjinë madhështore të Henryk Sienkiewicz kushtuar Polonisë: Me zjarr e hekur, Përmbytja, Vollodijovski. Ai pasqyron anën tragjike të jetës gjatë një prej periudhave më të trazuara dhe më të turbullta në gjithë historinë e Polonisë, e cila jepet përmes intrigash politike, rivalitetesh mes armiqve të saj, betejash, sulmesh, kurthesh, përmbytjesh, zjarresh… Aty gjendet gjithçka. Absolutisht gjithçka, madje edhe një nyjëtim i fortë dashurie…

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

712

Shtëpia botuese

Shkrimtarët