0

Permasa e katert

1,000L

Poemat e permbledhjes Permasa e katert,Janis Ricos i shkroi nga viti 1956 deri ne vitin 1975,nje hark kohor ky qe permendet si periudha me e begate e krijimtarise se tij.Te gjitha poemat zhvillohen ne trajte monologu teatral,me karakter narrativ,ne varg te lire dhe me fjalor te thjeshte e,ndonjehere,antilirik.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928292902

Nr i faqeve: 215

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!