0

Perballe se keqes

1,000L

Ish-ministri Aredin Shyti publikon librin për vrasjet e 2 Prillit 1991 në Shkodër dhe për grupin “Hakmarrja për Drejtësi”. Protesta e përgjakshme e opozitës kundër rezultatit të zgjedhjeve të para demokratike:

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN:

Nr i faqeve:

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!