0

Parime

2,500L

Ray Dalio tregon parimet jokonvencionale të jetës dhe të punës,të cilat e bënë këtë djalë të zakonshëm të klasës së mesme nga Long Island, një nga njerëzit më të suksesshëm të kohes sonë-dhe që mund të përdoren nga kushdo për të arritur synimet.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928265395

Nr i faqeve: 563

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!