Availability: In Stock

Ngadalesia

Autor: Milan Kundera
SKU: 07869

800L

Lexuesi, i magjepsur dhe i turbulluar, do të ndjekë rrëfimtarin e Ngadalësisë në një natë vere, ku dy histori joshjeje, të ndara nga një periudhë më shumë se dyqindvjeçare, gërshetohen dhe lëkunden midis sublimes dhe komikes.

Kategoria: , Tag:

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

143

Shtëpia botuese

Shkrimtarët