Availability: In Stock

Martesa e Kadmit dhe Harmonise

SKU: 10292

1,500L

Martesa Kadmit dhe Harmonisë është një libër pa dyte letërsinë moderne. Teksa vendos një lidhje shtrihet nga Metamorfozat Ovidit deri tek Homeri, Calasso rishqyrton nga para boten mitologjisë greke, duke shpërbëre dhe rindërtuar përsëri atë përpara syve tanë.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

442

Shtëpia botuese

Shkrimtarët