Availability: In Stock

Kater ererat

SKU: 10265

1,400L

Libri “Katër erërat” na njeh me jetën gjatë Depresionit të Madh dhe njerëzit që e jetuan atë; me realitetin e ashpër që ndau një komb dhe me betejën “të kesh dhe të mos kesh”. Një portretizim i gjallë i Amerikës dhe ëndrrës amerikane, i parë me sytë e një gruaje të vendosur, kuraja dhe sakrificat e së cilës shënjuan një brez të tërë.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

452

Shtëpia botuese

Shkrimtarët