0

Joshi femrat me sinqeritet

1,300L

Ky eshte nje liber per t’u bere nje mashkull me terheqes, jo mbi bazen e marifeteve, taktikave, lojerave apo teknikave, por mbi zhvillimin vetjak. Te vertetat qe gjenden brenda mbeshteten ne dekada te tera studimesh psikologjike. Flet per procesin e joshjes si nje proces emocional, ne vend qe te shqetesohesh per hapat logjike qe duhet te ndjekesh. Synimi i tij eshte te krijosh lidhje te thella me femrat, ne vend qe te perpiqesh t’u besh pershtypje. Eshte guida me e plote dhe me e sinqerte se si nje mashkull mund te terheqe femrat pa u shtirur, pa genjyer dhe pa imituar te tjeret. Mjaft u solle si mashkull terheqes dhe behu i tille.

Nga:

Shtëpia botuese:

ISBN: 9789928265531

Nr i faqeve: 336

Ruaje
Ruaje
Si mund t’ju ndihmojmë?

Për të marr i pari njoftime mbi librat e rinj, top 10 të sezonit, librat
më shitur,rekomandimet tona javore dhe ofertat e tiranabook!