Availability: In Stock

Gjeja e fundit qe me tha ai

Autor: Laura Dave
SKU: 10235

1,200L

Me ritmin marramendës, kthesat e papritura të ngjarjeve dhe dramën familjare që përmban, romani “Gjëja e fundit që më tha ai” është një mister që të mban mbërthyer dhe që të trondit me zgjidhjen me të cilën mbyllet.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

352

Shtëpia botuese

Shkrimtarët