Availability: In Stock

Fundi i lojes

Autor: Gemma Lineas
SKU: 06695

900L

Ky liber rrefen historine e nje divorci,nga pikeveshtrimi i nje femije,Adrianit.Ai eshte nje djale gjashtevjecar i mbetur ne kurth,ne mes te kryqezimit te zjarrit te dy prinderve qe po ndahen,dhe me fjalet e tij na tregon historine e vet me nje narracion spontan e plot ngjyra.Lexuesi do ta kuptoje qartazi,pertej informacionit me xixellime shkelqimtare qe Adriani jep,luften plot urrejtje dhe hakmarrje qe ka pllakosur mes dy te rriturve.Adriani eshte nje personazh i skalitur mjeshterisht.

Kategoria: ,

Përshkrim

Ky liber rrefen historine e nje divorci,nga pikeveshtrimi i nje femije,Adrianit.Ai eshte nje djale gjashtevjecar i mbetur ne kurth,ne mes te kryqezimit te zjarrit te dy prinderve qe po ndahen,dhe me fjalet e tij na tregon historine e vet me nje narracion spontan e plot ngjyra.Lexuesi do ta kuptoje qartazi,pertej informacionit me xixellime shkelqimtare qe Adriani jep,luften plot urrejtje dhe hakmarrje qe ka pllakosur mes dy te rriturve.Adriani eshte nje personazh i skalitur mjeshterisht.

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

226

Shtëpia botuese

Shkrimtarët