Availability: In Stock

Erwin Schrodinger dhe Revolucioni Kuantik

Autor: John Gribbin
SKU: 05280

1,000L

Informacion shtesë

Autori

Gjuha

Nr i faqeve

303

Shtëpia botuese

Shkrimtarët